Chiar si in vremurile acestea, Dumnezeu savarseste minuni

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Chiar si in vremurile acestea, Dumnezeu savarseste minuni

Aduceţi-vă aminte de minunile pe care le-a făcut Dumnezeu pentru noi în vremile cele de demult. Chiar şi acum, precum văd eu, orbul, El face minuni în mijlocul cetăţii, căci mulţi sunt împotrivitorii noştri şi nimeni nu ne însoţeşte pe noi la cele dumnezeieşti. Şi totuşi ne păzeşte sănătoşi şi întregi, ne înmulţeşte, ne crește, ne hrăneşte şi nu ne lipseşte de niciun lucru trebuincios vieţii acesteia. Pentru aceasta dar, mai mult se cade să-I mulţumim pentru bunătăţile cu care ne-a îndatorat. Că nu cere altă răsplătire de la noi, fără numai a ne teme de El, a-L iubi din toată inima şi din tot cugetul nostru şi să râvnim, după putinţă, viaţa ce a petrecut, în trup fiind. 

(Sfântul Teodor Studitul, Cuvântări duhovnicești, Editura  Episcopia Alba Iulia, Alba Iulia, 1994, p. 81)


Articolul apare online prin efortul editorilor site-ului doxologia.ro.

Categoria: Articole

Cautare:

Chiar si in vremurile acestea, Dumnezeu savarseste minuni

Vizualizari: 214

Id: 5316

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Invitatie colaborare

Cei doritori sa participe la dezvoltarea acestui site sunt rugati ne contactaze prin formularul de contact sau la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.
Biblia ortodoxa: www.biblia-ortodoxa.ro - Site de prezentare a bibliei ortodoxe, talcuiri, articole. Ofera Evanghelia si Apostolul zilei.
Biblia audio: www.biblia-audio.ro - Varinta audio partiala a bibliei ortodoxe.
Portal ortodox online: www.crez.ro
Calendar ortodox: calendar-ortodox.crez.ro - Calendar ortodox pentru anul curent generat dinamic cu icoana zilei; poate fi preluat de alte site-uri prin intermediul unui script.
Orthodox portal: www.orthodox.ro - A presentation of the orthodox romanian treasure.