Cunoaste pretul sufletului tau

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Cunoaste pretul sufletului tau

Cu cât mai valoroase sunt lucrurile, cu atât mai mare este preţul cu care se vând. Cum nu este şi nu poate fi nimic mai scump decât Hristos şi sângele Lui, se cunoaşte cât de nepreţuit este sufletul omenesc; căci Însuşi Hristos, Fiul lui Dumnezeu, nici sângele nu Şi l-a cruţat pentru acesta. Cunoaşte, creştine, preţul sufletului tău şi nu te lăsa ademenit de rangurile şi titlurile acestei înşelătoare lumi, de care fiii acestui veac se lasă amăgiţi, fiind cuprinşi astfel de nebunie. Cinstea, slava şi vrednicia sufletului tău sunt mai mari decât slava acestei lumi.

(Sfântul Tihon din Zadonsk, Comoară duhovnicească, din lume adunată, Editura Egumeniţa, Galaţi, 2008, p. 34)

Categoria: Articole

Cautare:

Cunoaste pretul sufletului tau

Vizualizari: 133

Id: 21291

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Invitatie colaborare

Cei doritori sa participe la dezvoltarea acestui site sunt rugati ne contactaze prin formularul de contact sau la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.
Biblia ortodoxa: www.biblia-ortodoxa.ro - Site de prezentare a bibliei ortodoxe, talcuiri, articole. Ofera Evanghelia si Apostolul zilei.
Biblia audio: www.biblia-audio.ro - Varinta audio partiala a bibliei ortodoxe.
Portal ortodox online: www.crez.ro
Calendar ortodox: calendar-ortodox.crez.ro - Calendar ortodox pentru anul curent generat dinamic cu icoana zilei; poate fi preluat de alte site-uri prin intermediul unui script.
Orthodox portal: www.orthodox.ro - A presentation of the orthodox romanian treasure.