De ce tii carbunele aprins in palma?

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

De ce tii carbunele aprins in palma?

Omul zice că nu se poate lăsa de păcat, de deprinderi și de obiceiuri urâte, dar nu știe că păcatul arde roadele sufletului și depărtează pe om de Dumnezeu. De vei voi, te poți lăsa de păcat. Când ai cărbunele aprins în mână te frige, dar dacă-l lași jos, se stinge și nu te mai arde. Tot astfel și păcatul, dacă te ții de el și-l lucrezi te frige, iar dacă-l lași îndată se stinge și te eliberezi de el.

(Protosinghel Grichentie Natu, Din frumusețile viețuirii creștine, Editura Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, p. 138)

 

Categoria: Articole

Cautare:

De ce tii carbunele aprins in palma?

Vizualizari: 146

Id: 18298

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Invitatie colaborare

Cei doritori sa participe la dezvoltarea acestui site sunt rugati ne contactaze prin formularul de contact sau la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.
Biblia ortodoxa: www.biblia-ortodoxa.ro - Site de prezentare a bibliei ortodoxe, talcuiri, articole. Ofera Evanghelia si Apostolul zilei.
Biblia audio: www.biblia-audio.ro - Varinta audio partiala a bibliei ortodoxe.
Portal ortodox online: www.crez.ro
Calendar ortodox: calendar-ortodox.crez.ro - Calendar ortodox pentru anul curent generat dinamic cu icoana zilei; poate fi preluat de alte site-uri prin intermediul unui script.
Orthodox portal: www.orthodox.ro - A presentation of the orthodox romanian treasure.