Maica Domnului ne acopera pe toti cu Acoperamantul iubirii sale

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Maica Domnului ne acopera pe toti cu Acoperamantul iubirii sale

Maica Domnului petrece acum în Ceruri lângă Sfânta Treime, aşa cum a fost văzută de unii sfinţi, care au căutat-o prin rugă­ciune, iar ea li s-a arătat că este în Ceruri. Domnul nostru lisus Hristos a făcut cea mai mare minune, Îşi creează pe propria sa Mamă şi apoi se naşte din ea. Tot pe această Mamă, Fiul ei o înalţă la Ceruri şi o aşează lângă Sine întru slavă.

Împărăteasa Cerului şi a pământului ea este, de ea ascultă toţi cetăţenii pământului şi toţi îngerii Cerurilor, ea face pace în lume şi se închină înaintea lui Dumnezeu pentru păcătoşi, ca să-i mai aştepte Dumnezeu până ce se vor înţelepţi, ca să se întoarcă la pocăinţă şi sfinţenie. Ea este aceea care sub Acoperământul ei apără Biserica noastră şi o va apăra până la sfârşitul veacurilor. Amin.

(Diacon Gheorghe Băbuț, Maica Domnului, ocrotitoarea României, Editura Pelerinul Român, Oradea, 1992, p. 48)

Categoria: Articole

Cautare:

Maica Domnului ne acopera pe toti cu Acoperamantul iubirii sale

Vizualizari: 115

Id: 5531

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Invitatie colaborare

Cei doritori sa participe la dezvoltarea acestui site sunt rugati ne contactaze prin formularul de contact sau la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.
Biblia ortodoxa: www.biblia-ortodoxa.ro - Site de prezentare a bibliei ortodoxe, talcuiri, articole. Ofera Evanghelia si Apostolul zilei.
Biblia audio: www.biblia-audio.ro - Varinta audio partiala a bibliei ortodoxe.
Portal ortodox online: www.crez.ro
Calendar ortodox: calendar-ortodox.crez.ro - Calendar ortodox pentru anul curent generat dinamic cu icoana zilei; poate fi preluat de alte site-uri prin intermediul unui script.
Orthodox portal: www.orthodox.ro - A presentation of the orthodox romanian treasure.