Nimic nu exista de la sine!

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Nimic nu exista de la sine!

Nimic nu există de la sine. Orice oraş - nu există de la sine, ci este construit de alţii; orice casă - nu există de la sine, ci este construită de alţii. Orice scrisoare, orice carte - nu există de la sine, ci sunt scrise de alţii. Într-un cuvânt, nici un lucru nu există de la sine, ci este creat de alţii. La fel, nici această lume nu există de la sine, ci Ziditorul ei a creat-o. „El a zis şi s-au făcut, El a poruncit şi s-au zidit" (Psalm 148: 5). Acest Ziditor este Dumnezeul nostru, într-o singură fire şi întreit în feţe, în Care credem, pe Care Îl mărturisim şi Căruia I ne închinăm - Tatăl, Fiul şi Sfântul Duh.

(Sfântul Ierarh Tihon din Zadonsk, Comoară duhovnicească, din lume adunată, Editura Egumeniţa, Galaţi, 2008, p. 5)

Categoria: Articole

Cautare:

Nimic nu exista de la sine!

Vizualizari: 148

Id: 22597

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Invitatie colaborare

Cei doritori sa participe la dezvoltarea acestui site sunt rugati ne contactaze prin formularul de contact sau la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.
Biblia ortodoxa: www.biblia-ortodoxa.ro - Site de prezentare a bibliei ortodoxe, talcuiri, articole. Ofera Evanghelia si Apostolul zilei.
Biblia audio: www.biblia-audio.ro - Varinta audio partiala a bibliei ortodoxe.
Portal ortodox online: www.crez.ro
Calendar ortodox: calendar-ortodox.crez.ro - Calendar ortodox pentru anul curent generat dinamic cu icoana zilei; poate fi preluat de alte site-uri prin intermediul unui script.
Orthodox portal: www.orthodox.ro - A presentation of the orthodox romanian treasure.