Sa zidim Imparatia lui Dumnezeu: in noi, in lume si in Cer!

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Sa zidim Imparatia lui Dumnezeu: in noi, in lume si in Cer!

Viaţa este o bucurie, este un Rai, mai auzi pe ici-colea! Da, este un Rai dacă suntem şi noi ca ghiocelul de primăvară, ca floarea din glastră, ca mielul blând şi curat, ca îngerul păzitor al celor din casă şi al celor din jurul nostru! Să păşeşti în natură ca prin grădina lui Dumnezeu! Să te bucuri de cântec, de flori, de lumină, de soare, de lucrul mâinilor lui Dumnezeu!

Să zidim Împărăţia lui Dumnezeu de aici, de pe pământ! Dacă nu o facem aici, nu vom găsi nimic în cer. Dacă am dărâmat aici totul — prin păcate, ură, nemulţumire, necredinţă şi alte urâciuni ale veacului — vom rămâne singuri, fără iubirea lui Dumnezeu. Marele Apostol Pavel, din al treilea cer, unde a fost dus de Dumnezeu, ne spune, ca acela care a văzut: „Că Împărăţia lui Dumnezeu nu este mâncare şi băutură, ci dreptate şi pace şi bucurie în Duhul Sfânt!” (Romani 14, 17).

Ajută-ne, Doamne, să avem dreptate, pace şi bucurie în Duhul Sfânt, în toate zilele vieţii noastre, aici şi în bucuria Împărăţiei Tale!

(PS Calinic Argatu, episcop al Argeşului şi Muscelului, Veşnicia de zi cu zi, Editura Curtea Veche, Bucureşti, 2006, p. 17)

Categoria: Articole

Cautare:

Sa zidim Imparatia lui Dumnezeu: in noi, in lume si in Cer!

Vizualizari: 118

Id: 10631

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Invitatie colaborare

Cei doritori sa participe la dezvoltarea acestui site sunt rugati ne contactaze prin formularul de contact sau la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.
Biblia ortodoxa: www.biblia-ortodoxa.ro - Site de prezentare a bibliei ortodoxe, talcuiri, articole. Ofera Evanghelia si Apostolul zilei.
Biblia audio: www.biblia-audio.ro - Varinta audio partiala a bibliei ortodoxe.
Portal ortodox online: www.crez.ro
Calendar ortodox: calendar-ortodox.crez.ro - Calendar ortodox pentru anul curent generat dinamic cu icoana zilei; poate fi preluat de alte site-uri prin intermediul unui script.
Orthodox portal: www.orthodox.ro - A presentation of the orthodox romanian treasure.