Spovedania este impacarea cu Dumnezeu

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Spovedania este impacarea cu Dumnezeu

Nimic nu-L bucură așa de mult pe Dumnezeu ca întoarcerea noastra către El, abaterea de la rău și năzuința spre virtute. Mărturiseşte, dă în vileag şi plânge păcatele tale, şi te vei face curat înaintea Domnului, Văzătorului inimilor.

De voieşti a te curăţi, mai înainte spune tu fărădelegile tale, ca să te îndreptezi, şi nu te întoarce mai mult la cele dintâi.

Neîncetat roagă-te, că nu se tem atâta lupii de săbii ca diavolul şi demonii de rugăciune. În fiecare ceas adu-ţi aminte de ieşirea sufletului tău, de moarte, de judecată şi de iad, ca să nu te căieşti după aceea în zadar.

(Sfântul Teofan Zăvorâtul, Patericul Lavrei Sfântului Sava, Editura Egumenița, 2010, p. 150)


Articolul apare online prin efortul editorilor site-ului doxologia.ro.

Categoria: Articole

Cautare:

Spovedania este impacarea cu Dumnezeu

Vizualizari: 155

Id: 5666

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Invitatie colaborare

Cei doritori sa participe la dezvoltarea acestui site sunt rugati ne contactaze prin formularul de contact sau la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.
Biblia ortodoxa: www.biblia-ortodoxa.ro - Site de prezentare a bibliei ortodoxe, talcuiri, articole. Ofera Evanghelia si Apostolul zilei.
Biblia audio: www.biblia-audio.ro - Varinta audio partiala a bibliei ortodoxe.
Portal ortodox online: www.crez.ro
Calendar ortodox: calendar-ortodox.crez.ro - Calendar ortodox pentru anul curent generat dinamic cu icoana zilei; poate fi preluat de alte site-uri prin intermediul unui script.
Orthodox portal: www.orthodox.ro - A presentation of the orthodox romanian treasure.