Vai celor ce petrec astfel!

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Vai celor ce petrec astfel!

„Unde sunt desfătări, jocuri, râsete, vorbe fără de rânduială, muzică și cântece spurcate dimpreună cu parfumuri moleșitoare, acolo e întunecare a minții, stricare a inimii, pierzare a bărbaților și femeilor, a tinerilor și tinerelor, praznic al demonilor. Vai celor ce petrec astfel!... Dimpotrivă, unde este citire și cercetare a Scripturilor, cântare a Psalmilor, rugăciune, lacrimi, suspinări, străpungere a inimii, milostenie, înfrânare și râvnă pentru toate virtuțile, acolo e praznic al lui Dumnezeu, bucurie a Sfinților, veselie a Îngerilor! Celor ce fac acestea li se deschide Împărăția Cerurilor, ca să se bucure de ea pe veci”.

Categoria: Articole

Cautare:

Vai celor ce petrec astfel!

Vizualizari: 133

Id: 18661

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Invitatie colaborare

Cei doritori sa participe la dezvoltarea acestui site sunt rugati ne contactaze prin formularul de contact sau la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.
Biblia ortodoxa: www.biblia-ortodoxa.ro - Site de prezentare a bibliei ortodoxe, talcuiri, articole. Ofera Evanghelia si Apostolul zilei.
Biblia audio: www.biblia-audio.ro - Varinta audio partiala a bibliei ortodoxe.
Portal ortodox online: www.crez.ro
Calendar ortodox: calendar-ortodox.crez.ro - Calendar ortodox pentru anul curent generat dinamic cu icoana zilei; poate fi preluat de alte site-uri prin intermediul unui script.
Orthodox portal: www.orthodox.ro - A presentation of the orthodox romanian treasure.