Cuvinte de folos duhovnicesc - Filocalia de la Optina - Staretii de la Optina

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Articole: Lectura din Filocalia de la Optina - despre ganduri (1), Lectura din Filocalia de la Optina - despre mustrarea de sine, Lectura din Filocalia de la Optina - despre cartire, Lectura din Filocalia de la Optina - despre smerenie II, Lectura din Filocalia de la Optina - despre ganduri (2), Lectura din Filocalia de la Optina - despre manie, Lectura din Filocalia de la Optina - despre smerenie I, Lectura din Filocalia de la Optina - despre voia proprie, Lectura din Filocalia de la Optina - despre betie, Lectura din Filocalia de la Optina - despre cantare,

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Invitatie colaborare

Cei doritori sa participe la dezvoltarea acestui site sunt rugati ne contactaze prin formularul de contact sau la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.