Articole - pagina 2

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Articole: Usa pocaintei, Sfanta si Marea Joi - Inochentie al Odesei, Sfatul Parintelui Cleopa catre ucenicii sai, In Biserica lui Hristos, gasim linistea pe care o cautam, Maica Domnului e mai presus de minte si de cuvant, Ce inseamna rugaciunea „Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, si acum si pururea si in vecii vecilor. Amin”?, „Voi zidi Biserica Mea, si portile iadului nu o vor birui”, Fericiti cei smeriti!, Maica duhovniceasca din manastire, Lupta cu diavolul,

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Invitatie colaborare

Cei doritori sa participe la dezvoltarea acestui site sunt rugati ne contactaze prin formularul de contact sau la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.