Articole - pagina 2

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Articole: Sfanta si Marea Marti, O talcuire la zilele din Saptamana Mare, Sfanta si Marea Joi - Inochentie al Odesei, Ce inseamna rugaciunea „Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, si acum si pururea si in vecii vecilor. Amin”?, Maica Domnului e mai presus de minte si de cuvant, Sfatul Parintelui Cleopa catre ucenicii sai, In Biserica lui Hristos, gasim linistea pe care o cautam, „Voi zidi Biserica Mea, si portile iadului nu o vor birui”, Fericiti cei smeriti!, Daca facem un pas spre Dumnezeu, El va face zece spre noi,

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Invitatie colaborare

Cei doritori sa participe la dezvoltarea acestui site sunt rugati ne contactaze prin formularul de contact sau la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.