Articole - pagina 5

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Articole: Cat trebuie sa se roage omul ca sa-l miluiasca Dumnezeu?, Fiti intelepti ca serpii si blanzi ca porumbeii!, Iar dreptii vor straluci ca soarele, O clasificare a virtutilor, Poporul zice ca „barbatii sunt cruce intreaga, iar femeile jumatate de cruce”, de ce?, Pestele somn din raul Iordan, Sfanta si Marea Vineri - Inochentie al Odesei, Creatia lumii vazute si nevazute, Cel ce nu se roaga cade in pacat, Copiii mei, pe cat putem, sa iertam din toata inima,

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Invitatie colaborare

Cei doritori sa participe la dezvoltarea acestui site sunt rugati ne contactaze prin formularul de contact sau la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.