ASUPRIREA

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

ASUPRIREA


ASUPRIREA


94. -Asuprirea, de obicei, este pacat strigator la cer si cel ce asupreste pe altul, atrage asupra lui urgia lui Dumnezeu prin pedepse venite asupra sa de la aproapele, de la fenomenele naturii, de la impilarile sociale, s.a. “Iata ca strigatele israelitilor au ajuns pina la Mine si am vazut suferintele pe care le aduc asupra lor Egiptenii” ( Exod 3, 9). “Sa nu faci nedreptate celui strain si sa-l asupresti… sa nu asupresti pe vaduva si pe orfan, caci daca ei vor striga catre Mine dupa ajutor, Eu ii voi auzi si minia Mea se va aprinde si te va nimici cu sabia razboiului, iar femeia ta va ramine vaduva si copiii tai orfani” ( Exod 22, 21- 24; Deut. 24. 10-15; Maleahi 3, 5; Iacov 5, 4; Sirah 35, 7-24). Asupritorul nu poate fi iertat fara a despagubi pe cel napastuit si a se indeparta cu desavirsire de la pacat (Vezi: Canonisirea).

Categoria: Pravila Bisericeasca

Cautare:

ASUPRIREA

Vizualizari: 763

Id: 573

Imagine:

Cele mai vizualizate articole din categorie
Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.