Atunci cand se ridica omul cu nadejde si dragoste…

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Atunci cand se ridica omul cu nadejde si dragoste…

Aşa că, să ne ridicăm acum înaintea Domnului, că până acum am fost păcătoşi, dar de acum este vreme pentru o viaţă nouă. Pe urmă, iar vom cădea şi iară ne vom ridica. Şi poate că vom cădea mai tare decât suntem căzuţi acum, dar asta n-are nici o importanţă, că atunci când se ridică omul cu nădejde şi dragoste către Cel ce ne-a iubit pe noi, toate se spulberă. Să ne minunăm văzând zădărnicită toată uneltirea diavolului care a făcut-o cu noi de la începutul vieţii noastre, că pe toate acestea le putem risipi printr-o vorbă zisă cu îndrăzneală copilărească: „Doamne, Tu m-ai zidit, Tu mântuieşte-mă”. Să fim precum copiii, că aceia primesc bătaie şi pe urmă, zbenguindu-se uită. Pomeneşte-mă, că şi eu te pomenesc.

(Ieromonah Savatie Baştovoi, Dragostea care ne sminteşte, Editura Marineasa, Timişoara, 2003, pp. 153-154)

Categoria: Articole

Cautare:

Atunci cand se ridica omul cu nadejde si dragoste…

Vizualizari: 278

Id: 6302

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Invitatie colaborare

Cei doritori sa participe la dezvoltarea acestui site sunt rugati ne contactaze prin formularul de contact sau la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.