Autosuficienta ce bantuie lumea

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Canal youtube.com/@resurse-ortodoxe

Vă invităm să vizionati un scurt documentar video despre Icoana Maicii Domnului aflată in Catedrala Mitropolitană din Iași.

Autosuficienta ce bantuie lumea

Cei mai mulți dintre creștinii zilelor noastre nu sunt conștienți de starea duhovnicească în care se află. Suntem „morți în păcatele noastre” (Efeseni 2, 5) - și nu numai că nu pricepem acest lucru, dar avem chiar impresia că suntem împodobiți de virtuți și plini de darurile Duhului Sfânt. Din nefericire, această autosuficiență care ne bântuie distruge opera mântuirii noastre: cum să-i vorbească Hristos celui care se justifică pe sine? Suntem întocmai fariseului contemporan cu Mântuitorul, care nu credea că avea trebuință de doctor. Cum poate pătrunde marele dar al pocăinței și al deplângerii păcatelor săvârșite într-o viață lăuntrică incapabilă e a se analiza și dezvolta, într-o inimă care nu-și percepe deșărtăciunea?

Categoria: Articole

Cautare:

Autosuficienta ce bantuie lumea

Vizualizari: 555

Id: 18766

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Canal youtube.com/@resurse-ortodoxe
Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.