CAPITOLUL 47 :: Limonariu

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

CAPITOLUL 47 :: Limonariu

MINUNEA SFINTEI NASCATOARE DE DUMNEZEU IMPOTRIVA MASCARICIULUI GAIAN CARE A HULIT-O LA TEATRU

In Fenicia Libanului este un oras cu numele Heliopoli. In el era un actor cu numele Gaian, care pe scena hulea pe Sfanta Nascatoare de Dumnezeu. Maica Domnului i s-a aratat lui si-i spuse:

- Ce rau ti-am facut de ma batjocoresti si ma hulesti fata de atata lume?

El cand s-a desteptat, nu numai ca nu s-a indreptat, dar o hulea si mai mult. Maica Domnului i s-a aratat din nou , ii spuse aceleasi cuvinte si-l sfatuieste. Cum el nu s-a indreptat, ci dimpotriva o batjocorea si mai mult, intr-o dupa amiaza pe cand dormea, i s-a aratat fara sa spuna un cuvant ci numai i-a insemnat mainile si picioarele. Cand s-a desteptat a vazut ca mainile si picioarele ii erau taiate, zacand ca un trunchi de copac. Dupa aceasta nenorocitul se spovedea tuturor facand cunoscut ce fel de rasplata a primit pentru hula sa; si asta fiindu-i data de Maica Domnului cu multa indurare.

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.