Marturii din viata monahala - Gheron Iosif - pagina 2

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Articole: Din nou m-am sculat si am pornit lupta impotriva tuturor duhurilor rele :: Marturii din viata monahala - Gheron Iosif, Fericit este cel care ziua si noaptea isi aduce aminte de moarte si se pregateste sa o intalneasca :: Marturii din viata monahala - Gheron Iosif, Catre acelasi: creatorul a suflat in tine si ti-a dat duh de viata :: Marturii din viata monahala - Gheron Iosif, Harul precede totdeauna venirea ispitelor, ca o vestire pentru pregatire :: Marturii din viata monahala - Gheron Iosif, Inima nu se poate imparti; numai lui Dumnezeu sa te inchini si numai Acestuia sa-I slujesti :: Marturii din viata monahala - Gheron Iosif, Tuturor ni se intampla aceste caderi :: Marturii din viata monahala - Gheron Iosif, Catre o monahie care a primit haina cea sfanta si ingereasca :: Marturii din viata monahala - Gheron Iosif, Fara voia lui Dumnezeu nici nu ne imbolnavim nici nu murim :: Marturii din viata monahala - Gheron Iosif, Pacatul mare sau mic se sterge prin adevarata pocainta :: Marturii din viata monahala - Gheron Iosif, Cel care a facut veacurile a existat inainte de veacuri, si in tacere deplina a facut Puterile ceresti ale sfintilor Ingeri :: Marturii din viata monahala - Gheron Iosif,

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Invitatie colaborare

Cei doritori sa participe la dezvoltarea acestui site sunt rugati ne contactaze prin formularul de contact sau la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.
Biblia ortodoxa: www.biblia-ortodoxa.ro - Site de prezentare a bibliei ortodoxe, talcuiri, articole. Ofera Evanghelia si Apostolul zilei.
Biblia audio: www.biblia-audio.ro - Varinta audio partiala a bibliei ortodoxe.
Portal ortodox online: www.crez.ro
Calendar ortodox: calendar-ortodox.crez.ro - Calendar ortodox pentru anul curent generat dinamic cu icoana zilei; poate fi preluat de alte site-uri prin intermediul unui script.
Orthodox portal: www.orthodox.ro - A presentation of the orthodox romanian treasure.