Casatoria harica permite biruirea singuratatii

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Canal youtube.com/@resurse-ortodoxe

Vă invităm să vizionati un scurt documentar video despre Icoana Maicii Domnului aflată in Catedrala Mitropolitană din Iași.

Casatoria harica permite biruirea singuratatii

Sfințind Taina Căsătoriei, Domnul le dă soților, în chip nevăzut, atotputernica Sa ocrotire de cursele răutății, care se străduiesc să întineze și să distrugă dragostea omenească. În lumea căzută, căsătoria harică permite biruirea singurătății - a duhului dezbinării și vrajbei, cu care diavolul a molipsit omenirea amăgită de către el. Sensul faptului că soții sunt unici unul pentru celălalt constă tocmai în împotrivirea față de această distrugătoare dezbinare a lumii. Această alegere a lor, făcută de două voințe libere, are loc o dată pentru totdeauna. (Mitropolitul Vladimir al Asiei Centrale)

Categoria: Articole

Cautare:

Casatoria harica permite biruirea singuratatii

Vizualizari: 484

Id: 18395

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Canal youtube.com/@resurse-ortodoxe
Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.