Cauta aliante in lupta duhovniceasca!

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Cauta aliante in lupta duhovniceasca!

Când vine ispita asupra celui nedrept, el n-are nădejde ca să cheme pe Dumnezeu ca să-l mântuiască, fiindcă în vremea odihnei (în vreme de neispitire), el s-a îndepărtat de la Dumnezeiasca voinţă. Mai înainte de a începe să baţi război, caută-ţi alianţe, şi mai înainte de a te îmbolnăvi, caută-ţi leacul. Mai înainte de a te călca necazurile, roagă-te lui Dumnezeu, şi în vremea necazului îl vei afla pre Dânsul şi El te va auzi, înainte de poticnire, cheamă-L şi te roagă; şi înainte de rugăciune pregăteşte-ţi făgăduinţele, ca nişte merinde. Arca lui Noe pregătită a fost în timp de pace, şi cu o sută de ani înainte cresta lemnul pentru ea. Dar în vremea urgiei cei răi au pierit, iar cel drept acoperit a fost. 


Sursa: Articolul apare online prin efortul editorilor site-ului doxologia.ro.

Categoria: Articole

Cautare:

Cauta aliante in lupta duhovniceasca!

Vizualizari: 472

Id: 19868

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.