Ce facem in cazul in care omul s-a indragostit de un catolic?

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Ce facem in cazul in care omul s-a indragostit de un catolic?

- Ce facem în cazul în care omul s-a îndrăgostit de un catolic?

- Ce să facem, din iubire acela va trece la ortodoxie, îi cununăm şi gata. Nu este o problemă asta, este o problemă simplă să treci la ortodoxie din iubire. Să ţinem cont că de obicei ne îndrăgostim de cine nu trebuie, adică de cineva care nu ne împărtăşeşte dragostea.

Este adevărat că se mai întâmplă, putem crede că nu este de la Dumnezeu această iubire sau că nu este de folos sufletului nostru sau că nu iubim cu adevărat. Putem să credem că n-ai fost atent când ai ales. Trebuie puţină meditaţie, trebuie văzut cine eşti, observată potrivirea, iar pe urmă te îndrăgosteşti. Căci îndrăgostirea nu trebuie să fie doar aşa, orbeşte, adică vezi şi te îndrăgosteşti imediat, ci mai este şi reflecţie, mai studiezi un pic persoana care îţi place.

(Părintele Nicolae Tănase, Soțul ideal, soția ideală, Editura Anastasis, Sibiu, 2011, p. 76)

Categoria: Articole

Cautare:

Ce facem in cazul in care omul s-a indragostit de un catolic?

Vizualizari: 183

Id: 15124

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Invitatie colaborare

Cei doritori sa participe la dezvoltarea acestui site sunt rugati ne contactaze prin formularul de contact sau la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.