Ce rugaciuni este bine sa faca mama care asteapta un copil?

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Ce rugaciuni este bine sa faca mama care asteapta un copil?

Rugăciunile obișnuite de dimineață și de seară, acatistul Sfânului Stelian, și alte rugăciuni și acatiste când are timp, dar foarte important este să se spovedească des, să se împărtășească, dacă are dezlegare și mai ales să nu lipsească de la Sfânta Biserică.

Dacă nu lipsești de la Sfânta Biserică, copilul se dezvoltă în această bună ambianță pe care o simte în felul lui, iar copilul crescut în Biserică la naștere va avea un anumit comportament, mai ales daca mama a și postit. Știți că gravidele pot să nu postească, fie că au vreo poftă, fie că starea sănătății nu permite.

Aici soții își plătesc multe din păcatele lor, făcând  ”ascultare” de ele, pentru că sunt puși chiar noaptea să alerge în luna iulie după măr sau după cine știe ce. Acesta este un mod de a-și arăta grija și iubirea lor față de soții.

(Părintele Nicolae Tănase, Soțul ideal, soția ideală,  Editura Anastasis, p. 33) 

Categoria: Articole

Cautare:

Ce rugaciuni este bine sa faca mama care asteapta un copil?

Vizualizari: 438

Id: 20812

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.