Ce rugaciuni sa faca o femeie insarcinata?

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Ce rugaciuni sa faca o femeie insarcinata?

Rugăciunile obişnuite de dimineaţă şi seară, acatistul Sfântului Stelian şi alte rugăciuni şi acatiste când are timp, dar foarte important este să se spovedească des, să se şi împărtăşească, dacă are dezlegare şi mai ales să nu lipsească de la Sfânta Biserică. Dacă nu lipseşte de la Sfânta Biserică, copilul se dezvoltă în această bună ambianţă pe care o simte în felul lui, iar copilul crescut în Biserică, la naştere va avea un anumit comportament, mai ales dacă mama a şi postit.

Ştiţi că gravidele pot să nu postească, fie că au vreo poftă, fie că starea sănătăţii nu permite. Aici soţii îşi plătesc multe din păcatele lor, făcând „ascultare” de ele, pentru că sunt puşi chiar noaptea să alerge în luna iulie după un măr sau după cine ştie ce. Acesta este un mod de a-şi arăta grija şi iubirea lor faţă de soţii.

(Părintele Nicolae Tănase, Soț ideal, soție ideală, Editura Anastasis, p. 24-25)

Categoria: Familie

Cautare:

Ce rugaciuni sa faca o femeie insarcinata?

Vizualizari: 341

Id: 26922

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne pot contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.