Cel mai de pe urmă locsor in Imparatia cerurilor

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Cel mai de pe urmă locsor in Imparatia cerurilor

Dacă nu poți să fii un sfânt dintre cei mari, așa cum a fost Marele Antonie, nu scutura din umeri, nu te dezvinovăți și nu spune: „Atunci eu nu voi putea nimic”. Ci mai vârtos sârguiește-te și sporește-ți talanții. Căci în casa Tatălui Meu multe locașuri sunt, zice Domnul (Ioan 14, 2). Căci fie și cel mai de pe urmă locșor de-l vei dobândi acolo în Împărăția cerurilor, să știi că te vei afla în el mult mai slăvit, mai norocos și mai fericit decât cei mai avuți regi sau dregători care au locuit vreodată pe pământ. Fiecăruia după al său talant! Nu vei fi la fel de mare ca Marele Antonie, dar nici Sfântul Antonie nu va locui singur în Împărăția lui Dumnezeu!

Sfântul Nicolae Velimirovici

Categoria: Articole

Cautare:

Cel mai de pe urmă locsor in Imparatia cerurilor

Vizualizari: 67

Id: 28917

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne pot contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.