Credinta: ca dar si ca nevointa

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Canal youtube.com/@resurse-ortodoxe

Vă invităm să vizionati un scurt documentar video despre Icoana Maicii Domnului aflată in Catedrala Mitropolitană din Iași.

Credinta: ca dar si ca nevointa

Credința este un dar, însă este și o nevoință. Dacă ar fi fost credința doar un dar, Hristos nu Și-ar fi mustrat ucenicii cu diverse ocazii, numindu-i puțin-credincioși: "Puțin-credincioșilor, de ce v-ați îndoit?" Și-atunci când s-a întâmplat furtuna pe mare, și-atunci când n-au reușit să tămăduiască îndrăcitul îi ceartă pentru că sunt puțin-credincioși. I-a certat și după Înviere, că n-au crezut pe femeile mironosițe când le-au vestit că Hristos a înviat. "Puțin-credincioșilor!" Prin aceste mustrări, Hristos ne arată că darul credinței pe care l-am primit poate fi înmulțit și trebuie înmulțit! Să credem lui Hristos și cuvintelor pe care le-a zis!

Categoria: Articole

Cautare:

Credinta: ca dar si ca nevointa

Vizualizari: 474

Id: 18239

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Canal youtube.com/@resurse-ortodoxe
Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.