Crestinul- salvator prin sfintenia vietii

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Crestinul- salvator prin sfintenia vietii

Cu cât sunt mai mulţi creştini aleşi în lume, într-o ţară, într-o localitate, cu atât ţara sau localitatea aceea este cruţată de primejdii, de războaie, de cutremure, de foamete şi de tot răul. Iar cu cât se vor împuţina mai mult aleşii lui Dumnezeu dintr-o ţară sau localitate, cu atât mai greu este lovită de certarea Domnului. Odată s-a întrebat un sfânt: Poate un om să mântuiască o cetate? Poate, a răspuns El. Exemplul a fost Proorocul şi împăratul David. Că auzi ce zice Dumnezeu: Pentru David, robul Meu, nu voi pierde cetatea Ierusalimului.

(Arhimandrit Cleopa Ilie, Îndrumări duhovniceşti pentru vremelnicie şi veşnicie, Editura Teognost, Cluj-Napoca, 2004, p. 11)

Categoria: Articole

Cautare:

Crestinul- salvator prin sfintenia vietii

Vizualizari: 346

Id: 9291

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne pot contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.