Cum inscrie Biserica in calendar pe sfinti?

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Cum inscrie Biserica in calendar pe sfinti?

Fiul dumneavoastră a căzut cu avionul şi a murit. Scrieţi că acum vă gândiţi doar la un singur lucru: „Oare fiul meu este totuşi viu? Dacă există viaţă după moarte? Cine poate să ne-o dovedească. Mă pun în locul dumneavoastră şi vă împărtăşesc pe deplin durerea. Oricum, mă miră întrebarea dumneavoastră, cu atât mai mult cu cât tot ceea ce spuneţi respiră credinţă şi evlavie. Dacă cineva se îndoieşte de viaţa veşnică, nu ştiu cum se poate numi următor al lui Hristos. Iată, lucrul cel mai însemnat pe care l-a descoperit Hristos este o viaţă nouă, o lume nouă, o împărăţie nouă - cu totul nouă pentru oameni. Aceasta este cea mai mare descoperire care a fost făcută oamenilor de când există ei, şi cea mai îmbucurătoare dintre toate descoperirile. A lepăda această descoperire înseamnă a-L lepăda pe Hristos şi a lepăda întregul rost al vieţii noastre pe pământ. Iar a primi această descoperire a lui Hristos înseamnă a primi adevărul despre Dumnezeu ca Părinte, despre îngeri ca duhuri, despre atoatevăzătoarea purtare de grijă a lui Dumnezeu în lume, despre Judecata lui Dumnezeu, despre nemurirea sufletului dimpreună cu moartea trupului, despre rostul plin de bucurie al vieţuirii noastre pe pământ în trup.

Categoria: Articole

Cautare:

Cum inscrie Biserica in calendar pe sfinti?

Vizualizari: 406

Id: 20198

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.