Cum sa abordam controversele

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Cum sa abordam controversele

Dar cel mai important lucru legat de dificultățile și controversele pe cale să-mi copleșească capul era modul foarte direct prin care părintele Serafim încerca în permanență să-mi rețină atenția nu pe niscai controverse ci pe principii. El credea că temele în sine nu erau așa de importante pe cât era modul cum trebuie privite asemenea probleme – cu alte cuvinte, că trebuie să privim controversele cu detașare, de pe o poziție detașată de această lume, nu cu patimă și îndreptățire de sine.

(Ne vorbește părintele Serafim Rose - Scrisori, traducere de Ștefan Francisco Voronca, Editura Egumenița, Galați, 2003, p. 137)

Categoria: Articole

Cautare:

Cum sa abordam controversele

Vizualizari: 474

Id: 19618

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.