Cum sa ne spovedim daca doare?

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Cum sa ne spovedim daca doare?

A nota păcatele pentru spovedanie este o regulă bună. Deprindeţi-vă iată cu ce: de fiecare dată când îşi croieşte drum un gând, un sentiment, o dorinţă, un cuvânt, o faptă rea, îndată căiţi-vă înaintea Domnului, Care este pretutindeni şi vede tot, şi pe viitor cu zdrobire de inimă şi cu hotărâre să fiţi mai prudenţi... A scoate la iveală tot ceea ce se ascunde în inimă este totuna cu starea vomitivă a stomacului în timpul tratamentului. După ea, sănătatea se îndreaptă grabnic, iar după căinţa sinceră, încep să se îndrepte repede alcătuirea lăuntrică şi bunul obicei. Să vă ajute Domnul să dobândiţi toate acestea şi să porniţi, în sfârşit, cu pas ferm pe calea către Domnul în sânul harului şi milei Sale.

(Sfântul Teofan Zăvorâtul, Sfaturi înţelepte, Editura Egumeniţa, p. 144)

Categoria: Articole

Cautare:

Cum sa ne spovedim daca doare?

Vizualizari: 364

Id: 23846

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne pot contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.