De ce se strica in general copiii?

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Canal youtube.com/@resurse-ortodoxe

Vă invităm să vizionati un scurt documentar video despre Icoana Maicii Domnului aflată in Catedrala Mitropolitană din Iași.

De ce se strica in general copiii?

Cât priveşte faptul că mulţi dintre părinţi au multe de îndurat din partea copiilor, asta se întâmplă din pricină că nu vor să-i certe şi să-i pedepsească pe fiii lor care duc viaţă dezmăţată şi nelegiuită, drept care şi vedem adeseori cum aceştia cad în tot felul de nenorociri dintre cele mai mari... Copiii se strică tocmai fiindcă părinţii sunt împătimiţi nebuneşte de cele lumeşti. Luând aminte doar la acestea şi nedorind să vadă nimic mai presus de ele, nu se mai îngrijesc de sufletul copiilor. Despre asemenea părinţi aş zice că sunt mai răi chiar decât ucigaşii de copii: aceia despart trupul de suflet, pe când aceştia aruncă şi trupul, şi sufletul în focul gheenei. (Sfântul Ioan Gură de Aur)

(Cum să educăm ortodox copilul, Editura Sophia, București, 2011, p. 152)
Sursa: Articolul apare online prin efortul editorilor site-ului doxologia.ro.

Categoria: Articole

Cautare:

De ce se strica in general copiii?

Vizualizari: 512

Id: 17721

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Canal youtube.com/@resurse-ortodoxe
Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.