Despre alegerile facute in viata

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Despre alegerile facute in viata

Voia lui Dumnezeu este tocmai în această liberă alegere a omului. Voia lui Dumnezeu este ca tu să alegi liber. Aceasta este voia lui Dumnezeu cu fiecare dintre noi. De aceea, să vedem întotdeauna motivul pentru care alegem un lucru sau altul. Noi putem fi influențați de oameni, dar putem fi influențați și de aumite emoții ale noastre, de educația noastră, de o stare de lucruri la un moment dat al vieții noastre. Să vedem ce influențează decizia noastră. Pentru că atunci noi nu o mai facem din voie liberă, ci o facem constrânși. Ceea ce facem din constrângere nu ne reprezintă, dar ceea ce facem din liberă alegere ne duce mai lesne către Dumnezeu.

(Ieromonah Savatie Baștovoi, Singuri in fața libertății, Editura Cathisma, București, 2009, p. 86) 

Categoria: Articole

Cautare:

Despre alegerile facute in viata

Vizualizari: 251

Id: 19254

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Invitatie colaborare

Cei doritori sa participe la dezvoltarea acestui site sunt rugati ne contactaze prin formularul de contact sau la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.