Despre mangaiere

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Despre mangaiere

Te descurajezi, mai ales pentru că nu îţi este cu putinţă să mergi la slujbele bisericeşti. E mai folositor pentru noi să renunţăm la părerile noastre şi să ne supunem voii lui Dumnezeu, care ne mântuieşte prin doctorii aspre. Bolile trupeşti se trimit pentru tămăduirea bolilor sufleteşti. Suferim acum mici neplăceri pentru că nu ne-am folosit de comoditătile vieţii evlavioase, atunci când am avut această posibilitate, ci ne leneveam şi nu voiam să ne lucrăm mântuirea din pricina slugărniciei înaintea oamenilor sau a propriei lipse de grijă pentru mântuirea sufletului; iar acum cu dreptate trebuie să purtăm greutăţile care ne-au cuprins, aducându-i mulţumire Domnului Atotbun, care se îngrijeşte pentru mântuirea noastră.

(Sfântul Ambrozie de la Optina, Sfaturi pentru familia creștină, Editura Platytera, p. 87)

Categoria: Articole

Cautare:

Despre mangaiere

Vizualizari: 359

Id: 23055

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne pot contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.