Din iubire, vrem sa nu gresim

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Din iubire, vrem sa nu gresim

Toți creștinii, ca fii ai lui Dumnezeu prin Iisus Hristos, ca și casnici ai lui Dumnezeu, și copii ai lui Dumnezeu, au o relație cu desăvârșire diferită cu Creatorul, decât cea pe care o au străinii, slujitorii și robii, care sunt îngrădiți și legați de Lege. 

Este o relație liberă a fiilor față de Cel Care i-a născut. Fiul privește spre Cel Care l-a născut, în timp ce robul spre stăpânul său. El se teme ca nu cumva să greșească în iubire, în timp ce celălalt ca să nu încalce Legea. Acela este făcător de minuni după putere și iubire, în timp ce acesta după poruncă.

(Sfântul Nicolae Velimirovici105 capete despre minuni, traducere de preot Victor Manolache, Editura Egumeniţa, Galaţi, 2011, pp. 28-29)


Articolul apare online prin efortul editorilor site-ului doxologia.ro.

Categoria: Articole

Cautare:

Din iubire, vrem sa nu gresim

Vizualizari: 326

Id: 5903

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Invitatie colaborare

Cei doritori sa participe la dezvoltarea acestui site sunt rugati ne contactaze prin formularul de contact sau la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.