Dreapta socoteala

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Dreapta socoteala

Zis-a un bătrân oarecare: "De ești neputincios și slab cu trupul, după puterea ta să-ți faci pravila (rugăciunile) și postul tău și să nu te silești peste putința ta, ca nu cumva să cazi în boală și vei pofti atunci unele și altele, îngreunând pe alții care îți slujesc ție, iar de te tulbură gânduri spurcate și necuviincioase, să nu le tăinuiești, ci îndată să le descoperi duhovnicului tău părinte. Căci pe cât își acunde și își tăinuiește omul gândurile cele rele, cu atâta se îmulțesc și se întăresc mai mult în inima lui". 

(Sfântul Ioan Iacob-HozevitulHrană duhovnicească, Editura "Lumină din lumină", București, 2006, p. 433)

Categoria: Articole

Cautare:

Dreapta socoteala

Vizualizari: 198

Id: 22186

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Invitatie colaborare

Cei doritori sa participe la dezvoltarea acestui site sunt rugati ne contactaze prin formularul de contact sau la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.