Dumnezeu iubeste si doreste prietenia noastra

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Dumnezeu iubeste si doreste prietenia noastra

Fiindcă Dumnezeu iubeşte şi doreşte prietenia noastră şi face orice ca noi să avem îndrăznire la El. Când vede că acţionăm astfel noi înşine, atunci mai cu seamă ne primeşte. La fel a făcut şi cu femeia canaaneeancă. Şi Petru şi Iacov au intervenit pentru ea şi nu au fost auziţi. Dar după ce ea a stăruit, îndată i s-a dat ceea ce ceruse. Căci dacă a părut să o respingă puţin, nu a făcut-o ca să o dispreţuiască pe femeie, ci mai mult să o încununeze şi mai mult să o facă să îşi asume râvna faţă de El.

(Sfântul Ioan Gură de AurOmilii la Psalmi, Editura Doxologia, Iași, 2011, p. 30)Articolul apare online prin efortul editorilor site-ului doxologia.ro.

Categoria: Articole

Cautare:

Dumnezeu iubeste si doreste prietenia noastra

Vizualizari: 470

Id: 14576

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.