Fiecare trebuie sa inceapa cu sine

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Canal youtube.com/@resurse-ortodoxe

Vă invităm să vizionati un scurt documentar video despre Icoana Maicii Domnului aflată in Catedrala Mitropolitană din Iași.

Fiecare trebuie sa inceapa cu sine

De necrezut în ce măsură ne chinuim singuri! Iar pe omul smerit poţi să-l şi loveşti, el doar te căinează pe tine pentru că te chinui singur! Aceştia sunt puţini la număr pe pământ, dar pentru ei străluceşte Soarele. Este binecuvântare de la Dumnezeu şi pentru copiii mici. De aceea, osteniţi-vă să aveţi gânduri şi doriri bune. Vedeţi că noi, acum, adunăm roadele dorinţelor şi gândurilor noastre. Nimeni altul nu este vinovat, decât noi singuri. Întotdeauna începem dinafară, vrem să îndreptăm pe ceilalţi, dar niciodată nu începem de la noi. Fiecare trebuie să înceapă de la sine, căci prin viaţă se spun mai multe decât prin cuvinte.

(Stareţul Tadei de la Mănăstirea Vitovniţa, Pace şi bucurie în Duhul Sfânt, Editura Predania, p. 107-108)

Categoria: Articole

Cautare:

Fiecare trebuie sa inceapa cu sine

Vizualizari: 457

Id: 22931

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Canal youtube.com/@resurse-ortodoxe
Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.