Folosul rugaciunilor catre Sfinti

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Folosul rugaciunilor catre Sfinti

- Dar la care Sfinţi te rogi matale mai des? - La Maica Domnului. Întâi la Mântuitorul şi-apoi la Maica Domnului, la Sfântul înger, la Sfântul Arhanghel Selafiil. La toţi Sfinţii: Sf. loan Botezătorul, Sfinţii Apostoli, Sf. Ierarh Nicolae, toţi sfinţii ierarhi, sfinţii mucenici, cuvioşi, pustnici rugaţi-vă toţi pentru noi, păcătoşii. Dacă s-or ruga toţi Sfinţii pe care-i pomenim noi pentru noi la Dumnezeu, apoi Dumnezeu nu poate să nu ne ierte, că Dumnezeu îi ascultă pe dânşii, că ei au vărsat sângele pentru Dumnezeu. Aşa că noi mare ajutor trebuie să avem de la Sfinţi. (Părintele Selafiil, Dragostea care nu cade niciodată, Editura Marineasa, Timișoara, 2001, p. 13)

Categoria: Articole

Cautare:

Folosul rugaciunilor catre Sfinti

Vizualizari: 226

Id: 4131

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Invitatie colaborare

Cei doritori sa participe la dezvoltarea acestui site sunt rugati ne contactaze prin formularul de contact sau la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.