Gresit-am inaintea Ta, Doamne, primeste-ma!

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Gresit-am inaintea Ta, Doamne, primeste-ma!

Fiului celui desfrânat, la întoarcerea lui, să-i urmezi, adică să cazi către Dumnezeu, cu inima înfrântă și duh smerit, și, ca acela, să grăiești: "Greșit-am înaintea Ta, Doamne, primește-mă, Părinte, pe mine, cel ce mă pocăiesc". Încă și de căderi să te lași și de păcate să te lepezi și să fugi. Că, de te vei întoarce spre Dumnezeu, cu pocăință, și fapta cea rea o vei îndepărta de la viața ta și nu o vei mai face, atunci îți va fi ție ajutător Atotțiitorul Dumnezeu și Domnul. 

(Proloagele, volumul 1, Editura Bunavestire, p. 347)

Categoria: Articole

Cautare:

Gresit-am inaintea Ta, Doamne, primeste-ma!

Vizualizari: 298

Id: 11051

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Invitatie colaborare

Cei doritori sa participe la dezvoltarea acestui site sunt rugati ne contactaze prin formularul de contact sau la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.