Iar noi, la cea mai mica ispita, uitam totul

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Iar noi, la cea mai mica ispita, uitam totul

Ce să spunem despre această dragoste pe care ne-o arată Domnul nouă, pentru a ne mântui? Iar noi, la cea mai mică ispită, uităm totul. În ispite şi în supărări, acolo Îl afli pe Hristos. Dar întristare nu se cheamă supărările sau grijile noastre nemăsurate, adică grija pentru a trăi, ci întristare pentru Hristos. Prigoane. A suferi pentru a mântui pe celălalt, lupte pentru dragostea lui Hristos şi împotrivire la ispite. Să te necăjeşti până la moarte pentru Hristos. Să rabzi ocări şi hule pe nedrept. Să fii dispreţuit de toţi, ca un rătăcit. Atunci, pe bună dreptate, Domnul Hristos trimite mângâiere şi bucurie sufletului.
(Cuv. Iosif Isihastul)

Categoria: Citate ortodoxe

Cautare:

Iar noi, la cea mai mica ispita, uitam totul

Vizualizari: 175

Id: 27726

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Invitatie colaborare

Cei doritori sa participe la dezvoltarea acestui site sunt rugati ne contactaze prin formularul de contact sau la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.