Icosul Sfantului Ierarh Patrick, Luminatorul Irlandei

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Icosul Sfantului Ierarh Patrick, Luminatorul Irlandei

Cu propovăduirea ta, ca şi cu nişte strălucitoare raze de lumină, ai luminat pe locuitorii pământului Irlandei, care zăceau în întunericul neştiinţei şi în umbra morţii, slăvite Ierarhe Patrick; şi insuflând în ei credinţa în Hristos, i-ai arătat fii ai Celui Preaînalt. Pentru aceasta, ca acela ce ai intrat întru slavă în Împărăţia Sa cea Cerească, căci ai fost un adevărat ucenic al Adevărului Său, roagă-te pentru noi, care cinstim sfântă pomenirea ta.

Categoria: Liturgica

Cautare:

Icosul Sfantului Ierarh Patrick, Luminatorul Irlandei

Vizualizari: 234

Id: 25137

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Invitatie colaborare

Cei doritori sa participe la dezvoltarea acestui site sunt rugati ne contactaze prin formularul de contact sau la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.