Idolatria fata de informatii

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Idolatria fata de informatii

Informaţia trebuie dată jos de unde a fost înălţată de noi. Jos cu ea! Prea multă informaţie! Afişele ne informează că… ziarele spun aşa… televiziunea spune aşa… radioul spune aşa… Continuu, continuu, informaţii peste informaţii. Acum vine o perioadă în care unii aruncă cu informaţia, adică cu fluturaşi din ăştia, cu programe; unii vin cu elicopterele şi aruncă informaţia – adică ceva care n-o să te formeze. O să ziceţi: „Dar cum o să trăim? Aşa, izolaţi?” Nu. Nu trăim izolaţi, de ce să trăim izolaţi? Noi suntem înăuntrul problemelor, dar nu în această idolatrie pe care deja am manifestat-o faţă de informaţie.

(Preot Nicolae Tănase, Să nu-L răstignim iarăşi pe Hristos, Editura Agaton, 2011, p. 126)

Categoria: Articole

Cautare:

Idolatria fata de informatii

Vizualizari: 401

Id: 21464

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne pot contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.