Imparatia dragostei lui Dumnezeu

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Imparatia dragostei lui Dumnezeu

Împărăţia lui Dumnezeu a fost adusă pe pământ de Domnul şi Mântuitorul nostru lisus Hristos, care a învăţat în acelaşi timp pe oameni cum să se roage şi cum să se poarte, pentru ca această împărăţie să sporească şi să cuprindă în ea toate marginile pământului.

Ea este împărăţia păcii, a dragostei şi a frăţietăţii între oameni: împărăţia în care fiecare dă semenului său ceea ce este al lui şi nu caută să-i fure nici munca, nici agoniseala: împărăţia în care dragostea de Dumnezeu se măsoară cu dragostea şi jertfelnicia faţă se aproapele în suferinţă, şi în care toţi oamenii trăiesc în bună înţelegere, întocmai ca nişte fii şi moştenitori ai lui Dumnezeu.

(Ieromonah Arsenie Boca, Vreau să schimb lacrimile voastre în bucurie, Editura Agaton, Făgăraş, 2014, p. 117)

Categoria: Articole

Cautare:

Imparatia dragostei lui Dumnezeu

Vizualizari: 242

Id: 7353

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Invitatie colaborare

Cei doritori sa participe la dezvoltarea acestui site sunt rugati ne contactaze prin formularul de contact sau la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.