In cautarea tinerilor

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

In cautarea tinerilor

Dinspre ce trebuie să întoarcem cultura generației moderne? Dinspre materialism? Poate. Dinspre ateism? Poate. Dar cel mai sigur, ceea ce marchează la maximum conștiința tinerilor este un indiferentism mult mai grav decât ateismul sau materialismul și un analfabetism spiritual care-i face vecini cu subcultura. Din păcate, școala în sine nu poate face față singură. Și nici familia. Singura instituție  care le poate sprijini deopotrivă este Biserica. Pentru aceasta, ea trebuie să aibă nu un discurs moralist, ci să ofere morală. O platformă care să-i facă pe tineri să câștige timp în fața răutății și a durerii celorlalți oameni.

(Pr. Conf. Univ. Dr. Constantin Necula, Să ne merităm ortodoxia, Editura Oastea Domnului, Sibiu 2004, p.146) 

Categoria: Articole

Cautare:

In cautarea tinerilor

Vizualizari: 511

Id: 19010

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.