Indemn

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Indemn

Întoarceţi-vă la rugăciune, umpleţi bisericile, munciţi cât puteţi. Când vedeţi că fabrica nu mai merge, cela a mai furat-o, altul a jecmănit-o, alţii se sfădesc la guverne că nu mai ştiu cum să-şi împartă banii, atunci nu-i de ruşine viaţa la sat. Are mama o grădinuţă, mai dă şi la fata mamei, mai dă şi dincolo, azi aşa, mâine o să fie altfel, dar noi suntem nemuritori, că trăim şi credem în Hristos şi avem pe Dumnezeu în inima noastră şi ţara e bogată şi ne hrăneşte. Să ştiţi, o să treacă şi timpul acesta. Acum să se umple ei, graşii, să se îngraşe ei bine aşa, asta e vremea lor. Tăceţi din gură şi rugaţi-vă lui Dumnezeu. Şi Dumnezeu, pentru credinţa poporului şi a dumneavoastră, o să vă dea tot ce vă trebuie, numai cât trebuie, nu mai mult, cât trebuie, şi e suficient.

(Mi-e dor de Cer, Viața părintelui Ioanichie Bălan, Editura Mănăstirea Sihăstria, 2010, p. 539)

Categoria: Articole

Cautare:

Indemn

Vizualizari: 525

Id: 23556

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.