Indrumare duhovniceasca

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Canal youtube.com/@resurse-ortodoxe

Vă invităm să vizionati un scurt documentar video despre Icoana Maicii Domnului aflată in Catedrala Mitropolitană din Iași.

Indrumare duhovniceasca

Fiul meu, tot ce-ți scriu este numai pentru tine.

Îți cer așadar să nu zici și la alții să facă ceea ce-ți voi spune ție. În niciun caz povețele mele nu sunt reguli generale de îndrumare a tuturor oamenilor. Ele privesc numai pe cei cărora li se adresează și sunt croite după ceea ce se află în interiorul și în exteriorul fiecăruia dintre ei. Prin urmare, ceea ce-ți spun ție se poate să te ajute numai pe tine. Căci, așa cum scrie Sfântul Ioan Scărarul, de multe ori, ceea ce pentru unul este medicament, pentru altul este otravă. Dar chiar și pentru unul și același om, același preparat poate o dată să fie medicament, iar altădată, otravă.

(Sfântul Macarie de la Optina, Povețe duhovnicești, Editura Egumenița, p.15)

Categoria: Articole

Cautare:

Indrumare duhovniceasca

Vizualizari: 474

Id: 20115

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Canal youtube.com/@resurse-ortodoxe
Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.