Ține-ti atentia la Dumnezeu

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Ține-ti atentia la Dumnezeu

Mintea omului e ca o autostradă cu trei benzi, pe acolo circulă gândurile dumnezeiești omenești, pe dincolo cele omenești, pe dincolo cele drăcești… Să avem grijă pe care umblăm… Dacă umbli numai pe cea de a treia ajungi să te crezi „îndrăcit”. Dar ia să treci, cu „satelitul Doamne” pe cea a lui Dumnezeu! Ai să vezi atunci ce făptură minunată ești! Da, încă vei mai „auzi” acele gânduri, dar le poți lăsa acolo unde sunt fără să le dai atenție. Ține-ți atenția la Dumnezeu. Dacă se tot repetă mereu același gând, aceleași imagini… ei, înseamnă că un drac aduce un cârlig până în cheotoarea pe care o am eu. Caut să văd care e. Ce se ascunde.

(Monahia Siluana Vlad, Deschide cerul cu lucrul mărunt, Editura Doxologia, Iași, 2013, p. 21)

Categoria: Articole

Cautare:

Ține-ti atentia la Dumnezeu

Vizualizari: 335

Id: 15566

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne pot contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.