Leac impotriv pacatului

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Canal youtube.com/@resurse-ortodoxe

Vă invităm să vizionati un scurt documentar video despre Icoana Maicii Domnului aflată in Catedrala Mitropolitană din Iași.

Leac impotriv pacatului

Al șaptelea și cel mai de pe urmă leac este, să urăști de tot dragostea lumii, toate deșărtăciunile și înșelările ei, și să nu pui nimic în mintea ta din cuvintele oamenilor. Căci aceasta este cea dintâi datorie ce se cade să păzească acela care voiește să se facă prieten lui Dumnezeu, adică să se facă vrăjmaș cu totul lumii. Iar de nu, cu neputință este a sluji la doi domni, fiindcă Dumnezeu este împlinirea tuturor bunătăților, iară lumea în viclenie zace. De aceea, de nu vei urî desăvârșit lumea, nu vei putea face de fel vreo faptă bună, căci cu neputință este să fii iubitor de lume și iubitor de Dumnezeu, sau iubitor de aur și iubitor de Hristos.

Categoria: Articole

Cautare:

Leac impotriv pacatului

Vizualizari: 468

Id: 18234

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Canal youtube.com/@resurse-ortodoxe
Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.