Mana dreapta

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Mana dreapta

Vedem că mâna dreaptă sau, după caz, mâna stângă nu ţine nimic în ea, ci ceea ce primeşte aceea iarăşi dăruieşte. Creştine, omul nu are nimic al său în afară de neputinţe, de păcate, de sărăcie, de ticăloşie şi de ceea ce primeşte mâna dreaptă de la Ziditorul său: raţiune, sănătate, tărie, bogăţie, argint şi aur, casă, îmbrăcăminte, pâine, mâncare, băutură, dobitoace ş.a. Dar cu mâna dreaptă trebuie să dăruieşti. Mulţi au mâna dreaptă care primeşte, dar nu toţi au mâna dreaptă care dăruieşte. Mulţi primesc, dar nu toţi dăruiesc.

(Sfântul Tihon din Zadonsk, Comoară duhovnicească, din lume adunată, Editura Egumeniţa, Galaţi, 2008, p. 99)

Categoria: Articole

Cautare:

Mana dreapta

Vizualizari: 188

Id: 22260

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Invitatie colaborare

Cei doritori sa participe la dezvoltarea acestui site sunt rugati ne contactaze prin formularul de contact sau la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.