Menirea noastra

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Menirea noastra

Domnul ştie întotdeauna unde îl poate găsi pe omul care îi trebuie. Îi pregăteşte pe oameni fară ca ei să-şi dea seama, pentru o misiune căreia îi vor fi destinaţi cândva. Timp de optzeci de ani l-a pregătit pe Moise pentru a fi conducătorul lui Israel. Şi Aaron a fost pregătit pentru ceea ce urma să fie, fară ca el să-şi fi dat seama. Nu bănuia ce întrebuinţare aveau să capete însuşirile sale, dar la venirea vremii era ga­ta să-şi facă datoria.

Când intrăm în viaţă, nu ştim ce destinaţie va căpăta ea cu timpul. Orice tânăr este înzestrat cu anumite calităţi, pe care trebuie să şi le dezvolte cât mai mult, pentru a fi gata să îndeplinească acea menire prin care se va putea face folosi­tor Domnului. De multe ori însuşirile noastre se irosesc fară folos pentru alţii şi chiar pentru noi înşine, pentru că, din nepăsare, nu le-am dezvoltat. Să le punem în lucrare, în ceea ce ştiu mai bine să facă. La timpul Său, Domnul ne va arăta cum să ne întrebuinţăm forţele.

(Fiecare zi, un dar al lui Dumnezeu: 366 cuvinte de folos pentru toate zilele anului, Editura Sophia, p. 342)

Categoria: Articole

Cautare:

Menirea noastra

Vizualizari: 406

Id: 23404

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne pot contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.