Necredinta celorlalti este ca un munte

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Necredinta celorlalti este ca un munte

Pe mine mulţi au căutat să mă doboa­re... n-o mai scoţi la capăt... de aceea au prigonit şi pe prooroci înainte de voi. De la început au fost prigoane... îţi dă una şi te distruge. Necredinţa celorlalţi este ca un munte. Ceea ce îţi spune celălalt îţi pare ca un munte. Supărarea este ca un munte. Este ca şi cum ai spune muntelui să se arunce în mare. Numai rugăciunea topeşte acest munte. Cui să spui acestea ca să-ţi treacă supărarea? De aceea, toţi cei care sunt credincioşi trebuie să se întâlnească, să se încurajeze unul pe celălalt.

(Anastasie Malamas, Ca aurul în topitoare, traducere de Ieroschim. Ștefan Nuțescu, ed. a 2-a, Editura Evanghelismos, București, 2012, p. 63)

Categoria: Articole

Cautare:

Necredinta celorlalti este ca un munte

Vizualizari: 280

Id: 12488

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Invitatie colaborare

Cei doritori sa participe la dezvoltarea acestui site sunt rugati ne contactaze prin formularul de contact sau la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.