Nimic nu ramane ascuns lui Dumnezeu

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Nimic nu ramane ascuns lui Dumnezeu

Gândește-te și judecă în cugetul tău că în cer sunt știute toate gândurile, simțămintele și aplecările sufletului tău, fie că șezi, ești culcat, mergi, lucrezi, te rogi, citești, stai de vorbă - tot, dar tot este știut în cer: și ca atare, să viețuiești cu luare-aminte, să gândești și să simți drept, să trăiești după dreptarul conștiinței și al poruncilor Mântuitorului și Dumnezeului nostru; cu oamenii să te porți sincer, simplu, fără viclenie, cu bunăvoință, în chip curat și sfânt, să te rogi lui Dumnezeu și sfinților cu osârdie și evlavie. Amin!

(Sf. Ioan de Kronstadt, Spicul viu. Gânduri despre calea mântuitoare, Ediția a doua revizuită, Editura Sophia, București, 2009, p.108)
Sursa: Articolul apare online prin efortul editorilor site-ului doxologia.ro.

Categoria: Articole

Cautare:

Nimic nu ramane ascuns lui Dumnezeu

Vizualizari: 266

Id: 16923

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Invitatie colaborare

Cei doritori sa participe la dezvoltarea acestui site sunt rugati ne contactaze prin formularul de contact sau la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.