Nu renunta la lupta

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Nu renunta la lupta

Sârguieşte-te să ceri în rugăciune de la Dumnezeu tărie în lupta cu vrăjmaşii nevăzuţi, care te luptă; dar trebuie să ai o asemenea tărie încât, în pofida săgeţilor lor usturătoare, a întunericului des, împrăştiat de ei şi a tuturor hulelor lor, să stai neclintit pe piatra credinţei, să nu-L trădezi pe Domnul prin niciun gând, prin niciun cuvânt de nemulţumire şi să binecuvântezi puterea Lui, ascunsă oarecum pentru o vreme de sufletul tău spre încercarea ta.

Dar fără răbdare, fără blândeţe şi fără bărbăţie este cu neputinţă a dobândi această tărie. De aceea, fii răbdător, ca şi cel fără de trup; fii blând şi bărbătos aşa cum blând şi smerit şi bărbătos a fost Domnul, în toată viaţa ta şi faţă de vrăjmaşii tăi!

(Sfântul Ioan de Kronstadt, Către păstorii duhovnicești, Editura Egumenița, Galați, p. 160)

Categoria: Articole

Cautare:

Nu renunta la lupta

Vizualizari: 418

Id: 23953

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne pot contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.